Auxilium Travel Retail voor al uw promotie, sales en hospitality opdrachten op de luchthaven

Welkom!

Auxilium Travel Retail is onderdeel van de AUX Field Marketing Group en is sinds 2005 gespecialiseerd in het vertegenwoordigen van merken op de luchthaven Schiphol. Wij vertegenwoordigen merken, diensten en producten, zowel voor als achter de douane.

In de internationale omgeving van de luchthaven heeft u behoefte aan een resultaatgerichte aanpak van (sales)promoties voor uw merk, product of service. Wij verzorgen getraind personeel voor promoties, sales en hospitality activaties, maar naast het leveren van personeel verzorgen wij ook een full service concept van A tot Z.

Al jarenlang vertegenwoordigen de Brand Ambassadors, hostessen en salespromotors van Auxilium Travel Retail, vele merken, diensten en producten. Wij mogen ons daarnaast ook preferred supplier van Schiphol Airport Retail/Gebr. Heinemann, preferred partner van Schiphol Media, Schiphol Group/Real Estate en KLM Business Lounge noemen.

Wij werken onder andere voor merken als Unilever, Courvoisier, Hendrick’s Gin, Moët Hennessy, Licor 43, Glenfiddich, Neuhaus, Jim Beam, Leonidas en nog vele andere. Prachtige merken die van de diensten en service van Auxilium Travel Retail gebruik maken.

Auxilium Travel Retail verzorgt het trainen van sales- en promotiemedewerkers en het bijhouden en verwerken van alle verkoopresultaten in overzichtelijke rapportages. Daarnaast verzorgen wij ook de gehele (vaak langdurige) administratieve procedure voor de benodigde toegangspassen en security controls.

Auxilium Travel Retail Service kent het volgende dienstenpakket:

  1. Beauty Advisors
  2. Sales Promotors
  3. Brand Ambassadors
  4. In-Store Staffing
  5. Chinese Sales Activaties en Promoties
  6. Thema Activaties
  7. Hospitality
  8. Enquêtes & Research
gerelateerde onderwerpen: | domestic |

Review Schiphol Airport Retail

“Schiphol Airport Retail has a  successful cooperation with the Auxilium team for many years. In a dynamic environment such as Schiphol, they are able to move and adapt flexibly according to the needs of clients and shoppers. Through a careful selection of promoters and active “coaching on the job”, they contribute to the optimization of turnover and the customer experience. “

 Micheline D’hane – Head of Sales – Schiphol Airport Retail