Brand Ambassadors

Gespecialiseerd in uw product, dienst en merk

De Brand Ambassadors van Auxilium Travel Retail vertegenwoordigen uw merk op regelmatige basis en vormen daarmee de oren en ogen van uw bedrijf, op de momenten dat u niet aanwezig kan zijn.

In de dynamische en internationale wereld van Amsterdam Airport Schiphol, is het verhogen van de sales en naamsbekendheid een van de belangrijkste taken van de Brand Ambassadors van Auxilium Travel Retail. Zij controleren tevens de positie en voorraden van uw merk. Uiteraard wordt ook de positie ten opzichte van uw concurrentie in de gaten gehouden. Om van een afstand inzicht op uw activatie te krijgen, ontvangt u op regelmatige basis updates, resultaten, feedback en op maat gemaakte online evaluaties. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het verloop van de sales of promotie actie.

Korte lijnen vinden wij belangrijk bij Auxilium Travel Retail, daarom staat u ook direct in contact  met uw Brand Ambassador. De Brand Ambassadors van Auxilium Travel Retail hebben kennis in de categorieën Liquor, Confectionary, Electronics, Cosmetics, Food en Non-Food.

 

Review William Grant & Sons

’’ William Grant & Sons has been successfully working in partnership with Auxilium for many years. Throughout this partnership, Auxilium have proved to be a great choice for us as they understand the importance of highly-engaging and well executed activations. They have consistently supported us on the shop floor as well as outside the airport, providing great service and communications.’’