Beauty Advisors

Beauty Advisors

Bent u op zoek naar ervaren en sales-driven cosmetica specialisten? Auxilium Travel Retail biedt een team van professionele Beauty Advisors, klaar om uw merk te vertegenwoordigen bij promoties, productlanceringen of als vast onderdeel van uw team. Onze experts hebben uitgebreide kennis van cosmetica en zijn afgestemd op de dynamische, internationale omgeving van Schiphol Airport, waardoor ze uw producten effectief onder de aandacht kunnen brengen bij een wereldwijd publiek.

Wij bieden een garantie voor kwaliteit
Dankzij onze samenwerking met Kappé, zijn onze Beauty Advisors niet alleen gekwalificeerd om in de Perfumes and Cosmetics winkels op Schiphol te werken, maar zijn ze ook volledig toegerust om dagelijks reizigers van professioneel advies te voorzien.

Passie voor cosmetica
Onze Beauty Advisors combineren hun passie voor cosmetica met een sterke commerciële instelling, waardoor ze in staat zijn om gestelde targets te halen zonder de kwaliteit van de persoonlijke aandacht voor de consument uit het oog te verliezen. Bij Auxilium Travel Retail begrijpen we het belang van een sterke merkrepresentatie; onze adviseurs zijn daarom getraind om uw merkuitstraling consequent te waarborgen en te versterken.

Een zorgvuldige selectie
We zorgen voor een zorgvuldige selectie van Beauty Advisors die perfect passen bij uw producttype, of het nu gaat om huidverzorging, parfum of visagie. Naast onze algemene cosmetica verkooptraining, bieden we specifieke product- en merktrainingen aan, waardoor onze adviseurs echte ambassadeurs van uw merk worden. Met regelmatige salestrainingen en intensieve begeleiding op de werkvloer zorgen we ervoor dat ons team altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en technieken in de beautybranche.

Kies voor Auxilium Travel Retail op Schiphol Airport voor deskundige Beauty Advisors die uw merk de aandacht geven die het verdient.