Mandarijn sprekende sales promotor op Schiphol

Mandarijn sprekende sales promotor op Schiphol

Profiel

Auxilium Travel Retail is op zoek naar een Mandarijn sprekende vertegenwoordiger op Amsterdam Airport Schiphol. Ben jij een sociaal en enthousiast persoon die vloeiend Mandarijn spreekt? Vind jij het leuk om mensen te ondersteunen, te helpen en te informeren en ben jij degene die een glimlach op iemands gezicht tovert door jouw skills in te zetten in een internationale omgeving? Dan hebben wij de baan voor jou!

Een dag als onze Mandarijn sprekende salesmedewerker op Schiphol

Op Schiphol hebben we verschillende functies om in te vullen. Elke dag zal jij in direct contact staan met verschillende nationaliteiten. Het leuke is dat je alle functies kunt combineren, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Mocht je het niet willen combineren, dan is dit geen probleem. Uiteraard is het geen verplichting!

Bijvoorbeeld: op maandag ben je het warme welkom en een laagdrempelig informatiepunt, en op woensdag maak je mensen enthousiast voor high-end merken met je opgeleide kennis en sociale vaardigheden.

Door de flexibele diensten is het makkelijk te combineren met je studie of het inplannen van je diensten binnen de schooluren van je kinderen.

Wie zoeken wij?

  • Vloeiend gesproken Mandarijn en Engels (bij voorkeur ook Nederlands)
  • Enthousiast, spontaan en representatief
  • Servicegericht en assertief
  • De afgelopen 8 opeenvolgende jaren woonachtig in Nederland

Wat bieden wij?

Een super leuk, hecht team van collega’s zowel op kantoor als op de vloer die altijd voor je klaar staan. Jouw persoonlijke groei is erg belangrijk voor ons en wij ondersteunen je hierin. Dit doen we op basis van producttrainingen, maar ook door middel van coaching op de vloer!

  • Een uitdagende en actieve werkomgeving
  • Marktconform salaris
  • Interne sales trainingen
  • Producttraining voorafgaande elke promotie
  • Zowel mogelijk op flexibele basis als ZZP.

Join our team!

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je zin om in een dynamische omgeving te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu voor deze leuke sales promotor job en wie weet sta jij binnenkort te stralen op Schiphol!

Reageer dan snel en vul onze sollicitatieformulier in! Of stuur je CV en digitale foto met vermelding van de functie en korte toelichting aan sollicitatie@auxtravelretail.nl. Voor meer informatie kan je ons bereiken op 088 420 08 88! Wij hopen je dan uit te kunnen nodigen voor een persoonlijk gesprek.