Airport Promotion Agencies Lid van de APA

Airport Promotion

Per 1 januari 2021 is Auxilium Travel Retail de trotse en exclusieve partner van de APA (Airport Promotion Agencies) in Nederland.

De APA is een internationaal netwerk van  promotiebureaus en specialisten in personeel. Wij brengen klant en bureau samen voor het verzorgen van promotie, sales en hospitality activiteiten. Deze activiteiten worden verzorgd op verschillende luchthavens, zowel vóór als achter de douane verzorgd. De organisatie bestaat uit 10 partners die gezamenlijk meer dan 80 luchthavens bestrijken in Europa.

Het is uiteraard belangrijk om op elke locatie dezelfde kwaliteit, continuïteit, service en uitvoering te kunnen waarborgen en garanderen. De promotiebureaus die aangesloten zijn bij de APA zijn allemaal zeer ervaren. Niet alleen in het uitvoeren van promoties, maar ook in het leveren van goed getraind personeel. Wij zijn op basis van prestaties gekozen en daarnaast bezitten wij allemaal een volledige dekking van alle luchthavens in ons eigen land.

Het lidmaatschap is exclusief en toont de toewijding van promotiebureaus aan topkwaliteit en biedt een garantie van het handhaven van succesvolle activiteiten binnen travel retail branche.

Dit maakt niet alleen dat een promotiebureau van de APA een meer geruststellende leverancierskeuze is, het biedt ook een onschatbaar netwerk van uitstekende pan-Europese collega-bureaus. Promoties kunnen hierdoor in meerdere landen tegelijkertijd worden uitgezet, waardoor korte communicatielijnen blijven behouden.